domingo, 5 de enero de 2014

Un equip gestionat pels pares

Partit de l'equip.

<<Si no haguéssim assumit la gestió de l'equip, segurament ara aquest no existiria>>. 

Un grup de pares de jugadors de l'equip juvenil del CE Abadessenc gestionen des de principi d'aquesta temporada l'equip on juguen els seus fills.


La iniciativa va sorgir de Marc Guàrdia i Jordi Mayol, que junt amb altres pares van veure la necessitat de que es produís un canvi en el juvenil de la localitat de Sant Joan de les Abadesses. Segons aquests dos pares, amb qui hem pogut parlar, ells van ser els que van demanar a la direcció de l'Abadessenc que els deixés fer-se càrrec de la gestió econòmica de l'equip, ja que veien la mainada sense il·lusió. Ens comenten que no es feia ni cap sopar ni cap torneig per als nens, que les pilotes eren velles i de poca qualitat. <<Per portar tot un futbol base es necessita molta gent, i segurament al club li mancava personal per poder cobrir totes les necessitats del juvenil>>, aquesta és l'explicació que ens feien aquests pares. Tenint en compte que el primer equip compta amb els jugadors que surten d'aquest equip i que en vàries ocasions han convocat jugadors juvenils, és bàsic que aquest existeixi.

Ara, entre tots els pares dels jugadors, s'ha aconseguit obtenir noves samarretes, xandalls, pilotes i l'entrenador. Petits comerços del poble han ajudat a patrocinar l'equip i han pagat aquests equipaments. Altres aspectes com la loteria que aquests pares han organitzat per al sorteig del Nen, o els diners amb els quals el club ajuda l'equip i que provenen de la Quina de Nadal són altres motors econòmics que impulsen aquest conjunt. La gestió la duen a terme aquests pares juntament amb el club. Es pot dir que entre l'entitat i les ganes que hi posa aquesta gent perquè els seus fills puguin disfrutar jugant s'ha aconseguit trobar un camí per fer funcionar l'equip més gran del filial santjoaní.

Moment del partit amistós del juvenil CE Abadessenc d'ahir.
Alguns fitxatges d'última hora han aconseguit salvar també el juvenil, que a principi de temporada veia com molts jugadors marxaven. El canvi que necessitava aquest conjunt ha donat els seus fruits i actualment està participant al grup 3 de la segona divisió de juvenil. Guàrdia i Mayol, els impulsors d'aquesta gestió, estan convençuts que l'any que ve seguiran amb el projecte i intentaran que més nois s'uneixin a l'equip per fer-lo més competitiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario