sábado, 11 de enero de 2014

Eleccions a la direcció de l'hoquei ripollès

Hoquei Club Ripoll.

L'Hoquei Club Ripoll busca una candidatura que assumeixi la direcció de l'entitat. Miquel Carlon dimiteix del càrrec de president i ara s'obre el període en el qual es buscarà el seu substitut.


S'han convocat eleccions en l'HC Ripoll. Es busca una nova junta que vulgui continuar la feina que fins ara encapçalava Miquel Carlon. Segons informa ElRipollès.info, Carlon ja feia un temps que havia deixat de dirigir plenament el club, però no ha sigut fins fa uns dies que finalment ha deixat el càrrec. Des del club informen que si només es presenta una sola candidatura, aquesta serà acceptada i se li donarà la responsabilitat d'afrontar el comandament de l'entitat.

El procés de tria de la nova junta començarà el dia 17 de gener amb el sorteig dels membres de la junta electoral. El dia 31 de gener és la data límit que hi ha estipulada per poder presentar candidatures per exercir aquest càrrec. I serà el dia 21 de febrer en el qual es realitzarà el procés d'eleccions, que es farà a l'hotel d'entitats.

Qui agafi les regnes del club es trobarà un equip d'hoquei que amb la última victòria de l'any que va realitzar davant el Cerdanyola per 5 a 3, es col·locava a només 5 punts del GEiEG, que ocupa la segona plaça la qual ofereix possibilitat d'ascens a Primera Nacional Catalana. Dels dotze partits que el conjunt verd i blanc ha jugat aquesta temporada, n'ha guanyat nou, completant així una gran primera volta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario