domingo, 15 de diciembre de 2013

Sant Joan de les Abadesses també presenta el seu futbol

Les grades del Poliesportiu Municipal.

El Club Esportiu Abadessenc va presentar dissabte al vespre tots els seus equips de futbol. El conjunt santjoaní pot comptar aquest any amb un equip per cadascuna de les categories. En l'acte es va donar les gràcies a tots els pares per la confiança en el club i es va ressaltar la importància del futbol de base.


A les 9h del vespre de dissabte el pavelló poliesportiu de Sant Joan es va omplir de gom a gom per presenciar aquest acte de presentació del CE Abadessenc. Van fer acte de presència els 12 equips que agrupen a les 150 persones que integren el club. Aquest any, hi ha un equip per cada categoria, des de l'escoleta fins als veterans, i això és un fet a remarcar ja que feia uns anys que no es donava. La presentació va ser conduïda pel president del club, Jordi Garriga, que va anar anomenant els noms de tota la gent que forma part del futbol santjoaní.

Els pares que es van situar a la zona de graderies, van poder veure com els diferents equips anaven col·locant-se a la pista del pavelló. Tots els jugadors, entrenadors, delegats i la junta es van posar tots junts per poder fer-se la foto general del club. El president qualifica de "vital" el futbol de base, tota aquesta mainada que va formant-se al club i que aspiren a defensar algun dia els colors blanc i negre del primer equip de l'Abadessenc. Aquests nens representen el futur del club i segons Garriga, tenir un equip en cada categoria és molt especial perquè tothom qui vulgu, tingui l'edat que tingui, pot jugar a futbol al poble.

Van parlar també el coordinador del futbol base, que va tornar a agraïr la confiança que dipositen els pares perquè el club pugui formar a tots aquests jugadors, i el capità del primer equip, que va assegurar que faràn el possible per fer una molt bona temporada. Després de tota la cerimònia es va celebrar una quina organitzada pel club, amb un caire benèfic.

Plantilla del CE Abadessenc.
En el següent enllaç, podeu trobar aquesta notícia locutada per al programa Tertúlia Esportiva, de la ràdio La Veu de Sant Joan: https://soundcloud.com/la-veu-de-sant-joan/cr-nica-de-presentaci-dels

No hay comentarios:

Publicar un comentario