domingo, 22 de diciembre de 2013

Festival nadalenc del patinatge ripollès

El Club Patí Ripoll ha celebrat avui el Festival de Nadal, amb el benefici de l'entrada per La Marató de TV3. Prop de seixanta noies del Club Patí Ripoll i de l'Escola de Sant Quirze han fet una exhibició avui a les 11h del matí al pavelló municipal de Ripoll.

Cartell de l'esdeveniment d'avui.

Molta gent s'ha apropat avui 22 de desembre al pavelló de Ripoll per veure l'exhibició de prop d'una seixantena de patinadors. A banda del Club Patí Ripoll, organitzador de l'esdeveniment, també hi han participat l'Escoleta de Patinatge de Ripoll i l'Escola de Sant Quirze. El preu simbòlic d'1 euro de l'entrada s'ha destinat a col·laborar amb la Marató de TV3. Les grades del pavelló s'han omplert de gent que ha presenciat els diferents espectacles que s'han dut a terme a la pista. Les entrenadores del "Show Ripoll" del club, Laura Arxé i Laura Pérez, s'han adreçat al públic durant l'acte per agraïr l'assistència d'aquest. 

El Club Patí Ripoll és una entitat que aquest any compta amb unes 30 noies que cada setmana entrenen per oferir exhibicions com la d'avui. Aquestes, estan agrupades en tres categories segons les diferents edats. També a Ripoll hi ha l'escoleta de patinatge que compta amb unes 10 nenes que s'inicien en aquest esport, i està entrenada per la Júlia Garcia. El passat 27 d'octubre aquest club també va organitzar el 27è Festival de Patinatge Artístic de Ripoll, en el qual es va fer una exhibició dels millors clubs de patinatge de la zona.  Per tant, un altre esport que té molt bona preència en aquest cas a la capital de la comarca.

Imatge d'avui al pavelló. Foto: Manel Foz (font: Facebook del Club Patí Ripoll)


No hay comentarios:

Publicar un comentario