domingo, 8 de diciembre de 2013

La milla més solidària

La Milla Solidària de Campdevànol. Foto: Facebook de l'ACPAD.

Divendres es va organitzar a Campdevànol la Milla Solidària, coincidint amb la Fira de Nadal de la localitat. Els beneficis d'aquesta cursa es van destinar a La Marató de TV3, i va comptar amb la participació de petits i grans, així com també persones amb alguna discapacitat, que també van fer el recorregut.


L'Associació Comarcal per a la Promoció i Ajuda al Minusvàlid (ACPAD) va ser el principal organitzador aquest Divendres 6 de desembre de la primera "Milla Solidària". A les 4 de la tarda es va donar el tret de sortida a aquesta petita cursa que va tenir com a escenari els carrers de Campdevànol, on el mateix dia s'hi organitzava la Fira de Nadal. Els participants de la cursa van ser molt variats: petits, grans, amb rodes, motoritzats... I és que van poder-hi prendre part gent de totes les edats i també persones que pateixen alguna discapacitat.

En total, prop d'una quarantena de persones van prendre la sortida de la Milla, que estava ubicada a la Plaça de la Mainada. Els esperava un circuit d'una milla de llargada pels carrers del poble, un recorregut molt curt que va fer que molta gent s'animés a prendre part d'aquest acte. Va ser una cursa simbòlica on la gent que va córrer va fer una aportació per el programa de TV3, que recull diners en molts actes per tot Catalunya.

Un dels pitrals de la Milla, amb tots els col·laboradors, als quals se'ls hi ha d'afegir l'Ass.Esp. Sant Grau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario