viernes, 6 de diciembre de 2013

Inicis variats en la temporada futbolística

En un cap de setmana sense futbol a la comarca, és bo un balanç de com ha anat l'inici de la temporada per als 5 equips de futbol del Ripollès i els seus planters. Els conjunts de la nostra comarca competeixen en les categories segona, tercera i quarta catalana, i cadascun lluita per diferents objectius a aquestes alçades del campionat.


En el grup 1de la 2ª Divisió Catalana, l'Abadessenc intentarà mantenir una bona dinàmica per acostar-se més als llocs capdavanters, la UE Camprodon ha de reaccionar després dels mals resultats dels últims dies, i el CF Ripoll segueix amb l'objectiu de sortir de la cua de la classificació. Al grup 5 de la 3ª Catalana, la UE Campdevànol ocupa la cinquena posició i lluita per fer-se un lloc entre els millors de la lliga. Per la seva part, el CF Ribetana milita al grup 3 de la 4ª Catalana, i és avantpenúltim, amb una ratxa de resultats recents molt negativa.

L'equip santjoaní de l'Abadessenc va començar la lliga amb una projecció espectacular i de seguida ocupava llocs capdaventers en la classificació. Després semblava que l'equip s'anava desinflant, però últimament la ratxa de resultats torna a ser força bona i no han perdut cap dels últims quatre partits, es col·loquen a la 5ª posició i volen lluitar per estar a dalt de tot. Seguint la Vall del riu Ter cap amunt, la UE Camprodon ocupa ara la 10ª posició, i acumula tres derrotes en els últims enfrontaments que ha disputat, fet que l'acosta a només tres punts del descens. L'equip de la capital del Ripollès, el CF Ripoll, és l'altre equip d'aquesta lliga. Els de Ripoll van començar molt fluixos la competició i no van tenir gens de sort en els primers partits, fet que els va portar a la cua de la classificació i va fer que hi hagués un canvi a la banqueta. El nou entrenador, Xenxo Granados, té l'objectiu de fer sortir del pou a l'equip, que ara mateix té a tres punts el límit del descens.

A la 2ª Catalana, al grup 5, hi trobem la UE Campdevànol. L'equip de Joan Carles Carnerero ocupa ara mateix la cinquena posició de la taula i pretén disputar les posicions capdavanteres com ja va fer l'any passat. En el mateix grup, hi ha l'equip "B" del CF Ripoll, que l'any passat va pujar des de la 4ª Catalana. El filial ripollès està a només un punt del descens, en una part baixa de la classificació que es presenta molt apretada. En el grup 3 de la 4ª Catalana, hi trobem el CF Ribetana i el CF Ripoll "C". Aquests dos equips no registren gaire bons resultats i ocupen llocs a la part baixa de la classificació, hauràn de millorar el seu joc i tenir la sort de cara per poder progressar en aquesta lliga. Per finalitzar, en el grup 27 de la 4ª Catalana, hi juga el planter de la UE Camprodon, que ocupa la cinquena posició amb 12 punts.

Classificació actual de la 2ª Catalana Grup 1. Font: www.fcf.cat
Classificació de la 3ª Catalana Grup 5. Font: www.fcf.cat

Classificació de la 4ª Catalana Grup 3. Font: www.fcf.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario