domingo, 1 de diciembre de 2013

Els petits de la comarca corren a Sant Joan, aquest cop, per la Marató de TV3

Sortida d'una de les curses.

Avui diumenge Sant Joan de les Abadesses ha sigut l'escenari de la X edició de la Cros Escolar, on els nens i nenes han corregut en diferents curses separats per edat i sexe. El cost de les inscripcions es destinarà en col·laborar amb La Marató de TV3

A la localitat de Sant Joan de les Abadesses han començat el mes de desembre amb molta energia, els més menuts han protagonitzat el matí d'avui corrent amb un fi solidari. Tal i com fa dues setmanes a Ripoll, el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Ripollès han organitzat aquestes proves, aquest cop juntament amb la col·laboració del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses i de la regidoria d'esports de l'ajuntament de la localitat. A les 11 del matí han començat aquest seguit de curses que agrupaven als seus diferents participants en categories, fent cadascuna d'elles un recorregut diferent. Abans, a les 10:30h, encara hi havia nens i nenes que s'inscribien a última hora per poder participar.

Molta gent s'ha aplegat a la zona de la sortida.

Finalment, s'han inscrit més d'una vuitantena de participants, que, acompanyats per els seus familiars han assistit a l'esdeveniment. Les edats dels nens i nenes estaven compreses entre els 4 i els 15 anys, i el recorregut s'ha realitzat pels jardins del voltant de l'ermita de la Mare de Déu del Prat. S'han pogut veure unes competicions molt sanes, amb aplaudiments per a tots els participants quan creuaven la línia de meta. Per fer més igualada la competició, s'ha separat als corredors i corredores en diferents categories, fet que ha permès realitzar fins a cinc curses diferents. Al caire divertit de les curses, s'hi ha afegit el fet que s'hagi tractat d'un acte benèfic per el programa de TV3, que aquest any recapta fons a favor de les malalties neurodegeneratives.

Evidentment als més petits també els agrada tenir una mica de protagonisme, i al acabar les proves s'ha fet una entrega de premis on els primers classificats de cada cursa pujaven als calaixos del podi i podien gaudir de les felicitacions de tot el públic. 

Els voltants de l'ermita de la Mare de Déu del Prat han sigut l'escenari de la prova.

Algunes imatges més dels nens i nenes corrent:





No hay comentarios:

Publicar un comentario