sábado, 28 de diciembre de 2013

El primer torneig de pàdel "indoor" del Ripollès

El Club Tennis Campdevànol i l'ajuntament de la localitat organitza el primer torneig de pàdel sota cobert. Els amants d'aquest esport, que cada cop són més, podràn deixar el 2013 i entrar a l'any nou jugant al què els agrada.


El pavelló municipal Mercè Guix de Campdevànol i les pistes de pàdel exteriors de les instal·lacions del Club  Tennis Campdevànol acolliran des d'avui fins al 5 de gener el 1r Torneig de Nadal (primer torneig de pàdel indoor al Ripollès). Durant els últims dies s'ha estat muntant a la pista del pavelló una pista provisional de pàdel, aprofitant que les competicions de bàsquet estan aturades per la parada nadalenca. El torneig, que ha començat avui dissabte, agruparà participants en dues categories masculines i dues de femenines que jugaràn els seus respectius partits durant la següent setmana.

Els participants començaran disputant una lligueta per definir qui passa als quarts de final, en la qual tenen garantit al menys un partit a la pista indoor. La resta de partits es jugaran a les dues pistes exteriors de les quals disposa sempre el club. Els semifinalistes, finalistes i guanyadors de cada grup tindran un premi al final del torneig, i els partits seran de tres sets amb un tie-break per desfer un possible empat, segons informa el club des de la seva pàgina de Facebook.

El pàdel és un dels esports amb més creixement els últims temps a la zona, i aquest any s'han organitzat nombrosos torneigs per tota la comarca. El de Campdevànol serà doncs l'últim del 2013 i també el primer del 2014, i els participants podran fugir del fred d'aquestes dates jugant alguns partits en la novedosa pista interior.

La pista provisional a l'interior del pavelló. (Foto extreta del Facebook del Club Tennis Campdevànol.)



No hay comentarios:

Publicar un comentario