domingo, 29 de diciembre de 2013

El joc de fer esport

El Ripijoc de Ripoll cada any ofereix activitats esportives singulars als nens i nenes. Aquest parc infantil que es celebra cada any a la capital de la comarca, enguany va fer-se els dies 27 i 28 de desembre.

Programa de les diferents activitats de lleure programades a Ripoll aquestes festes.

Al Pavelló Municipal de Ripoll, es va celebrar entre ahir i abans d'ahir el ja famós Ripijoc. Aquest espai que cada any pels volts de cap d'any és present a casa nostra compta amb moltíssimes activitats de lleure per a nens i nenes. Durant les tardes d'aquests últims dos dies, els petits han pogut desenvolupar diferents animacions entre les 4 i dos quarts de 9 de la tarda. L'esport és present en aquest espai, i aquest any s'hi ha pogut trobar per exemple un circuit de bicicletes, llits elàstics, una zona d'escalada per als més menuts, inflables, cotxes teledirigits... Tot això entre moltes altres coses que han fet que els nens i nenes hagin pogut passar dues tardes de les seves vacances nadalenques fent esport o aprenent amb qualsevol altra activitat.

Més teca per començar l'any

Però el Ripijoc no és la única iniciativa relacionada amb l'esport i els nens que es fa a Ripoll durant aquesta aturada nadalenca. La setmana entrant, durant els dies 2 i 3 de gener al Pavelló i també a la Piscina Municipal de la capital de la comarca, es celebren les Jornades Poliesportives. Aquestes són esdeveniments d'iniciació esportiva, activitats aquàtiques i jocs en general per a nens des de P-5 a 6è de Primària. El matí d'aquests dos dies des de les 9h fins les 13h la mainada tindrà la oportunitat d'iniciar-se en el món esportiu. Sembla doncs, que ara que les competicions esportives en general fan un descans per festes, és el torn dels més menuts, i són ells qui agafen les regnes del moviment del Ripollès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario