domingo, 17 de noviembre de 2013

Una mitja marató passada per aigua

Així es preparava la sortida sota la pluja.

Ni la pluja ni el fred han pogut impedir que els atletes prenguessin avui la sortida de la mitja marató a Ripoll. El XXXV Campionat d'Atletisme de Fons del Ripollès i la 2ª Cursa "Bressol de Catalunya" s'han celebrat durant el matí d'avui diumenge 17 de novembre. La victòria de la mitja marató ha estat per Otmane Btaimi, i la de la cursa popular per Boris Arroyo.


La pluja que ha caigut a la capital del Ripollès durant tota la nit i que seguia fent acte de presència a l'hora prevista per la sortida, no ha fet dubtar ni un moment als prop de 500 participants de l'edició d'enguany d'aquestes proves. La jornada atlètica ha començat a les 10 del matí amb la sortida de la mitja marató des de la Carretera Barcelona de Ripoll. Els participants han hagut de récorrer la distància fins a St. Joan de les Abadesses i la tornada fins a la plaça de l'ajuntament, fent 21 km en total. Deu minuts més tard, han sortit els corredors de la cursa popular que han completat un recorregut de 6 km amb arribada també a la mateixa plaça.

Arribada del guanyador de la mitja marató.
El guanyador de la mitja marató ha estat Otmane Btaimi, amb un temps d'1 hora i 9 minuts. El segon classificat ha estat Abdeslam El Ouhabi, que ha tardat tres minuts més que el guanyador a arribar a la meta. Completava el podi com a tercer Artur Roig, que arribava pocs segons per darrere del segon. La primera dona en creuar la meta ha estat Hasna Bahom, de l'Hospitalet, que ha tardat 1 hora i 21 minuts a fer la mitja marató. El primer ripollès que ha arribat a la meta ha estat Aleix Fàbregas, en sisè lloc i amb un temps de gairebé 1 hora i 13 minuts. 
En la cursa popular, el guanyador ha estat Boris Arroyo, que ha tardat 22 minuts a fer el recorregut. L'han seguit Javi Salguero i Albert Alabern que han completat el podi. La primera dona en arribar ha estat Marisa Zapata.


Guanyador de la cursa popular a l'arribada.
Tots els atletes que han participat, han demostrat la seva fortalesa física al no deixar-se intimidar per les males condicions climatològiques del dia d'avui. A l'hora de la sortida, un ruixat queia sobre els participants quan començaven a córrer. Per sort, el temps ha estat més benèvol durant gairebé tota la prova i en l'arribada.

Al voltant de la 1 del migdia s'ha fet l'entrega de premis als participants que han guanyat en les seves respectives categories. Els alcaldes de Ripoll i St. Joan, regidors de l'ajuntament i el pubillatge de Ripoll han fet entrega dels diferents guardons als atletes. Btiami, el guanyador, repetia la victòria que ja va aconseguir en aquesta prova els anys 2009 i 2011. A la plaça de l'ajuntament, s'hi ha congregat força públic que ha aprofitat que ha deixat de ploure per veure arribar als primers corredors i presenciar l'entrega de premis.

Podi masculí mitja marató.
Podi femení mitja marató.
Al vídeo, la sortida de la mitja marató:



No hay comentarios:

Publicar un comentario