sábado, 16 de noviembre de 2013

Els més petits obren el camí

Avui dissabte 16 de novembre s'han realitzat les curses infantils a la zona esportiva de Ripoll, emmarcades en un cap de setmana molt actiu pel que fa a l'atletisme de fons. Els més petits han pogut sentir-se corredors per un dia i han disputat diverses proves per categories.

Sortida d'una de les proves.

A les 4 de la tarda d'avui dissabte han començat a disputar-se les diferents curses per als més petits a la zona del costat de la piscina municipal de Ripoll. S'han fet un total de cinc curses, organitzades per l'ajuntament de la vila, que separaven als nens i nenes per edats. Cada grup ha realitzat un recorregut diferent, els quals tenien més dificultat i llargada a mesura que l'edat dels seus participants s'incrementava. Tot i el fred, els nens han mostrat que ténen molta energia i han corregut amb moltes ganes. El públic estava integrat pels pares que han acompanyat els seus fills a les proves.

Els pares, el públic de les curses.


Abans de començar la prova, uns monitors i monitores han ensenyat a cada grup de nens el recorregut que havien de realitzar fent una volta de reconeixement. Tot seguit, les curses han començat i han anat dels més petits fins als més grans. Tots els assistents han pogut disfrutar dels somriures a les cares dels nens i nenes, i d'una competició totalment sana, on ha tingut tant protagonisme el vencedor com l'últim classificat.

Aquesta petita competició es troba en el marc d'un cap de setmana molt actiu a Ripoll, on demà es celebraràn la mitja marató i la cursa popular. Avui doncs, ha sigut el torn dels més petits, i s'ha pogut comprovar que l'afició per les curses de fons també es contagia entre els nens, i aquest esport té molt futur a la nostra comarca. 
Participants d'una cursa.

Els monitors feien fer activitats d'escalfament als nens i nenes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario