domingo, 3 de noviembre de 2013

Un gimnàs en expansió a Campdevànol

Albert Martínez ens ensenya el centre.

El Centre Esportiu i de Recuperació Campdevànol acull un total de 130 socis que gaudeixen de les seves activitats dirigides i dels equipaments del gimnàs. Els nous propietaris de l'establiment han sabut donar una oferta, abans inexistent al poble, que atrau cada vegada a més gent de totes les edats.


Sala d'Spinning.



Albert Martínez, Xavier Puig i Xavier Vital són els tres socis que, des del gener d'aquest any, gestionen el Centre Esportiu i de Recuperació Campdevànol. Cada cop més gent se sent atreta per les nombroses activitats que es realitzen en aquest centre, d'entre les quals destaquen l'spinning, el ioga, la gimnàstica dolça o la zumba. Al centre també disposen de màquines per treballar la musculatura, que es poden fer servir per aconseguir diversos objectius, seguint els programes específics que s'hi ofereixen. Les activitats són dirigides per aquests tres socis, que disposen també d'altres col·laboradors que els ajuden.

Tot va començar quan l'antiga propietària del gimnàs, va decidir desfer-se de l'establiment ja que les poques activitats de relaxació que allà s'hi feien no atreien a gaire gent. En aquest punt va ser on els tres socis van decidir engegar un projecte que els hi ha sortit prou bé. Prova d'això és que al començar, només comptaven amb 30 socis i ara ja ronden els 130. Aquest gimnàs és una mostra més del boom que estan tenint activitats d'aquest tipus actualment. Albert Martínez, un dels tres socis, ens diu que sobretot el projecte està funcionant perquè al poble de Campdevànol no hi havia cap oferta d'aquest tipus, i ara la gent té ganes de moure's i fer esport.
Sala d'activitats dirigides.

Una de les característiques que té aquest centre és que va creixent segons la demanda que fan els propis clients. Es van adquirint noves màquines o es fan noves classes perquè hi ha gent que demana poder realitzar aquestes activitats. Així, la maquinària va essent substituïda per altra de nova o se'n amplia la quantitat.  De fet, les instal·lacions de les quals disposen actualment, se'ls estan quedant petites per acollir a tanta gent com la que hi va, i s'estan plantejant dues opcions. La primera, seria buscar un local més gran, i la segona, passaria perquè l'ajuntament de Campdevànol acceptés la seva proposta de gestionar també les màquines de gimnàs que hi han al pavelló del poble (ja que no ténen cap especialista que en controli l'ús) i fer una tarifa conjunta que permetés als usuaris poder fer gimnàs i activitats dirigides als dos espais. Per a aquesta última opció, estan a l'espera de la resposta del regidor d'esports de l'ajuntament, que pot ser imminent.

Segons Albert Martínez, els socis del centre són d'edats molt variades. Al gimnàs hi va gent des de 14 anys fins a la vuitantena, i és que el gran ventall d'activitats que ofereixen permet que tota aquesta gent trobi un moment al dia per moure's i fer una mica de culte al cos. La personalització de l'ús de les màquines del gimnàs i el servei de fisioteràpia també són alguns dels atractius que fan que hagi augmentat tant l'afluència de gent a aquest establiment. El Centre Esportiu i de Recuperació Campdevànol és doncs una mostra més de com la gent vol fer cada vegada més esport i de que la nostra comarca es mou.
Sala de màquines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario