sábado, 26 de octubre de 2013

La Ribetana CF comença una nova temporada i segueix creixent

Avui dissabte 26 d'octubre s'ha celebrat a Ribes de Freser, la presentació de tots els equips de la Ribetana CF. En l'acte s'han presentat l'equip sènior i 4 equips de futbol base, formats en total per uns 70 jugadors que defensen cada setmana la samarreta d'aquest equip.
Imatge d'un dels partits disputats abans de la presentació.


La Ribetana CF inicia amb aquesta presentació el seu quart any apostant per el futbol base, que actualment compta amb 4 equips: l'escoleta, el prebenjamí, el benjamí i l'aleví. Aquests equips estan integrats per uns 12 jugadors cadascun d'ells, els quals provenen de tota la Vall de Ribes, dels pobles propers a Ribes de Freser com Planoles o Campdevànol, per exemple. L'equip sènior compta amb una plantilla de 22 jugadors i milita aquest any a la 4a Divisió Catalana.

La graderia, ben plena de gent.

Juntament amb la presentació dels equips, s'ha fet també la de la junta, formada per 12 persones del poble que s'encarreguen de que tota la gestió del club sigui la correcta. La Ribetana està presidida per Joan Dordas, i els coordinadors del futbol base són Josep Maragall i Quico Palomera. El president ha destacat la gran quantitat de jugadors amb els que compta el club, tinguent en compte els pocs habitants que hi ha a la zona. Dordas també ha definit la Ribetana com la gran família del futbol de la Vall de Ribes i ha manifestat que aquest any el comencen més il·lusionats que mai.

La presentació dels equips ha anat precedida dels parlaments del responsable d'esports de l'ajuntament de Ribes, que ha agraït al club i a la junta el treball que fan per fomentar l'esport, i del president del club, que ha agraït les ajudes rebudes per part de l'ajuntament fins al moment i ha demanat que aquestes no s'aturin i es segueixi invertint en el futbol del poble. Dordas ha concluït el seu parlament dient que <<Veure disfrutar a la canalla quan juguen és el que ens fa més feliços.>>
També s'ha dirigit als aficionats el capità del primer equip de la Ribetana, Enric Luna, que ha agraït l'assistència a tothom i ha donat ànims a tot el club.

Després, evidentment, el protagonisme ha estat per als jugadors i entrenadors. Un protagonisme molt alt per a cadascun d'ells, ja que anaven saltant a la gespa després que se'ls presentés per la megafonia. Així, el públic ha pogut conèixer tots i cadascun dels integrants dels equips, que s'han anat col·locant ordenadament al terreny de joc per acabar-se fent la foto de família. Un dels aspectes que més s'han remarcat en l'acte, és el creixement que està tenint aquesta entitat en nombre d'integrants, ja que cada any van en augment. Seguidament d'aquesta presentació, a les 3 de la tarda, s'ha jugat el partit de la 4a Catalana entre l'equip sènior de la Ribetana i La Gleva.
Foto de tots els integrants del club: junta, jugadors i tècnics.









No hay comentarios:

Publicar un comentario