viernes, 25 de octubre de 2013

El futbol del Ripollès té futur.


El passat dissabte 7 de setembre es va fer la presentació de tots els equips de l'Escola de Futbol del Ripollès, un projecte que està impulsat per el CF Ripoll i la UE Campdevànol. L'acte es va fer al Camp Municipal d'Esports de Ripoll i va ser una mostra de la dimensió que té l'Escola i de les ganes que ténen els nens i nenes de jugar al seu esport preferit.


L'acte de presentació va constar de diferents parts, i es va concebre per permetre a tots els pares i familiars dels jugadors que es van aglotinar al camp de Ripoll, veure una mostra dels entrenaments que els nens realitzen i també perquè tothom pugués conèixer quins són els equips que formen l'Escola.
Abans i després de la presentació pròpiament dita, tots els equips van passar pel terreny de joc per realitzar diferents partits entre ells o activitats d'entrenament a les ordres dels seus respectius entrenadors. El públic va poder observar com els jugadors treballen dia a dia per formar-se en aquest esport i com es diverteixen jugant i aprenent al mateix temps.

Enmig de tot aquest moviment de jugadors i pilotes pel camp, a les 11 del matí es va fer una pausa per realitzar la petita desfilada dels equips, que s'anaven col·locant ordenadament al camp. Per megafonia es van anar dient tots i cada un dels noms dels jugadors i entrenadors de l'Escola, mentre aquests travesaven el camp per acabar presentant-se davant la tribuna i fent-se la foto d'equip.

Una Marea groga


En total, més de 220 nens i nenes repartits entre 18 equips formen l'Escola de Futbol de la nostra comarca. El color groc de les samarretes dels equips que tant ressalta, feia un gran efecte quan els jugadors van asseure's tots a la graderia del camp i es van fer la foto de família.
Una gran família que està presidida per Silvestre Puig i Ramon Serra, i que compta amb la direcció esportiva de Sergi Bassaganya.
Després de presenciar aquesta presentació, es pot dir que el futur del futbol a la comarca està ben assegurat, i que els equips del CF Ripoll i UE Campdevànol poden apostar pel jovent de la comarca per garantir la continuïtat dels seus primers equips.

No hay comentarios:

Publicar un comentario