lunes, 14 de octubre de 2013

Presentació del bloc


Benvinguts al nou bloc de temàtica esportiva del Ripollès. Em dic Xevi Pujol i sóc estudiant de 1r de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, tinc 18 anys i visc a Ripoll (bé, ara només pujo els caps de setmana). Una de les assignatures que tractem aquest semestre en el nostre grau és la d'Escriptura en Premsa, i aquest bloc comença sent una pràctica d'aquesta classe.

Sóc de Ripoll i m'estimo molt la meva comarca, així com m'estimo l'esport. Al Ripollès s'hi realitzen moltes activitats esportives cada setmana, de molta varietat i en tots els àmbits. En aquest bloc, intentaré tractar la major varietat d'esports possibles que es fan dins la comarca. Serà un bloc de notícies relacionades amb l'esport de la comarca, com poden ser entrevistes a esportistes, events esportius, creació de noves entitats o clubs...

El bloc també constarà d'una part en la qual s'hi penjaran entrades relacionades amb la Universitat Autònoma, ja que el tema principal ha d'anar acompanyat de notícies sobre algunes coses que passin a la universitat.  No descarto continuar aquest bloc un cop acabada la pràctica universitària si realment funciona i va bé.

En definitiva, aquest serà un bloc que faci adonar a la gent de la comarca que hi ha un col·lectiu cada cop més gran de gent que intenten fomentar l'esport entre nosaltres i que ho estan aconseguint. També espero que tingui un efecte positiu en algunes persones que potser necessiten conèixer que ténen oportunitat de fer esport per començar a fer-ne.

Perquè fer esport és fer salut, i, encara que no ho veiguem, el Ripollès ES MOU!

No hay comentarios:

Publicar un comentario